Commsquare fuseert met Pools Systemics-PAB

Commsquare uit Mechelen fuseert met sectorgenoot Systemics-PAB uit het Poolse Warschau. Het Belgische bedrijf wordt onderdeel van Systemics Group. De bedrijven zijn actief in kwaliteitsmetingen en monitoringoplossingen van mobiele netwerken.

Het Belgische Commsquare levert monitoringoplossingen voor mobiele data en het Poolse Systemics-PAB IS gespecialiseerd in voice monitoring. Met de fusie wordt Commsquare onderdeel van de Systemics Group. Die groep levert oplossingen voor mobiele operatoren. Het bestaat inmiddels uit het Poolse Systemics-PAB en NetQPro en het onlangs overgenomen Nexus Telecom uit Zwitserland.

De Systemics Group telt na de overname ruim tweehonderd medewerkers en beschikt over kantoren in Polen, Duitsland, Zwitserland, België, Groot-Brittannië, Rusland, Jordanië, Maleisië en Canada. Commsquare-oprichter Stefan Engels blijft managing director van de Commsquare-afdelingen en wordt naar eigen zeggen één van de belangrijkste aandeelhouders van Systemics-PAB.

Commsquare

Commsquare is in 2001 opgericht door Stefan Engels. Het levert monitoringoplossingen voor mobiele en verzorgt de netwerken van mobiele operatoren. Het rekent Proximus, Telenet, Liberty Global, Orange, T-Mobile, Ooredoo en het Nederlandse KPN tot zijn klanten. Het beschikt naast het Mechelse hoofdkantoor ook over vestigingen in Groot-Brittannië en Griekenland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-14T11:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.