Proximus en Vodafone verlengen samenwerking

Dit artikel delen:
Proximus

Proximus en Vodafone zijn overeengekomen om hun samenwerkingsovereenkomst voor België en Luxemburg met vijf jaar te verlengen. De twee bedrijven bieden al sinds 2003 gezamenlijk een gamma van producten en diensten aan.

De samenwerking tussen Proximus en Vodafone begon met de instap van Vodafone in Proximus in 2003. Vodafone werd toen voor een kwart eigenaar van de Belgische gsm-operator. Drie jaar later werd de participatie door Proximus overgenomen voor twee miljard euro, maar de twee ondernemingen zijn blijven samenwerken.

Door de overeenkomst, die op 1 april 2017 in werking trad, kunnen multinationals in België en Luxemburg die wereldwijde overeenkomsten met Vodafone en Proximus hebben, blijven gebruikmaken van internationale beheerde mobiele diensten en toegang hebben tot een gamma van Vodafone Global Enterprise-diensten zoals Vodafone Spend Analytics, om zicht en controle te bieden op de telecommunicatie-uitgaven van een bedrijf of Enterprise Managed Mobility, om werknemers in alle veiligheid smartphones en tablets te laten gebruiken.

Proximus en Vodafone blijven ook samenwerken rond bijvoorbeeld de gezamenlijke aankoop van mobiele toestellen en toestelpromoties en de valorisatie van mobiele data, geconnecteerde auto’s en mobiliteitsoplossingen, via Proximus-dochter Be-Mobile. De twee zijn ook mekaars gepriviligeerde partner wat betreft roaming-verkeer. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-27T12:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.