Ironhack haalt twintig miljoen dollar op

Het Spaanse Ironhack, dat it- en technologie-cursussen en leertools aanbiedt, heeft twintig miljoen dollar opgehaald tijdens een Series B-financieringsronde die door Lumos Capital werd geleid. Andere deelnemers waren het Endeavor Catalyst Fund en bestaande investeerders, waaronder Brighteye en Creas.

Ironhack is een internationale school met campussen in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Lissabon, Madrid, Mexico-Stad, Miami, Parijs en Sao Paulo. Het organiseert bootcamps en uitgebreide trainingen op het gebied van web development, ux/ui-design, data analytics en cybersecurity. Bedrijven als Microsoft, Visa, Capgemini, Siemens en Santander sturen hun personeel er op cursus. 

Sinds 2013 zijn er wereldwijd meer dan achtduizend studenten bij Ironhack afgestudeerd. Volgens recente cijfers van Ironhack over de studentenresultaten (juli 2020) vond bijna negentig procent van alle afgestudeerden binnen een halfjaar na voltooiing van hun studie een baan.

Het bedrijf wil de kapitaalinjectie aanwenden voor het uitbreiden van zijn aanbod van bedrijfstrainingen en loopbaanprogramma’s. Het gaat daarnaast zijn investeringen in onderwijs op afstand opvoeren. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-20T11:44:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.