Cognizant neemt Collaborative Solutions over

Partners handen

De Amerikaanse it-dienstverlener Cognizant heeft het eveneens Amerikaanse Collaborative Solutions overgenomen. Dat is een consultancybedrijf gespecialiseerd in cloudoplossingen van Workday voor financiële en personeelszakenafdelingen.

De overname van Collaborative Solutions voegt nieuwe advies- en implementatiediensten op het gebied van financiën en personeelszaken toe aan het cloudportfolio van Cognizant. Collaborative Solutions is een van de grootste consultancybureaus op het gebied van Workday-oplossingen en ondersteunt klanten in bijvoorbeeld financiële dienstverlening, gezondheidszorg, technologie en overheid. Bekende namen zijn onder meer Motorola, Burlington, Michael Kors en Kimberly-Clark.

Diensten die zij leveren zijn strategieontwikkeling, organisatorisch change management en de uitrol en het beheer van oplossingen op het gebied van financiën, hr, planning en hoger onderwijs. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier nabij Washington, D.C. met kantoren in Australië, Canada en het V.K.

Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-06T15:40:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.