Centralpoint wint aanbesteding Cipal

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Cipal, met als merknaam C-Smart, heeft de open Europese aanbesteding met betrekking tot hun it-infrastructuur gegund aan Centralpoint. Het contract is veertig miljoen euro waard. C-Smart is een nieuwe klant voor Centralpoint.

De bedoeling van de aanbesteding was het aanstellen van een leverancier als onestopshop, van eenvoudige aansluitkabels tot een volledig geconfigureerde serverinfrastructuur. C-Smart is het enige overheidsbedrijf van en voor de lokale en provinciale besturen in Vlaanderen dat werkzaam is op het kruispunt van beleidsondersteuning en ict.

De totale geraamde contractwaarde bedraagt veertig miljoen euro. Gedurende vier jaar zullen lokale en openbare besturen eenvoudig kunnen producten kunnen afnemen via een opdrachtencentrale zonder zelf tijdrovende procedures te moeten volgen. Cipal telt 254 vennoten (Vlaamse steden en gemeenten, OCMW’s en hun verenigingen, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en hulpverleningszones) die van haar diensten gebruikmaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-30T10:47:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.