Antwerpen biedt vergunningen via Vlaams portaal aan

Dit artikel delen:
Antwerpen Brabo

De stad Antwerpen is de eerste lokale overheid die het ondernemers mogelijk maakt om stedelijke vergunningen, premies, producten en diensten ook aan te vragen via het Vlaamse e-loket voor ondernemers. Zo vinden ze op één digitale locatie alles wat ze nodig hebben van verschillende overheden.

De stad Antwerpen is de eerste lokale overheid die in het Vlaamse project stapt. Het grootste deel van de stedelijke vergunningen, premies, producten en diensten die nu op een eigen e-loket staan, kunnen nu ook aangevraagd en opgevolgd worden via het Vlaamse  e-loket voor ondernemers. Het gaat bijvoorbeeld om horecavergunningen, marktstandplaatsen en renovatietoelages voor handelspanden. In de komende maanden wordt het aanbod verder vervolledigd.

‘Deze samenwerking versterkt onze ambitie om de meest ondernemersvriendelijke stad te blijven’, zegt Schepen voor economie, innovatie en digitalisering Claude Marinower. ‘We maken het onze ondernemers eenvoudiger om hun zaak succesvol uit te bouwen. Alle aanvragen gebeuren digitaal en de ondernemer volgt alles op waar en wanneer hij of zij wil. Zo vereenvoudigen we de administratie voor onze bedrijven en werken we verder aan één geïntegreerd digitaal portaal voor de ondernemer.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-08T10:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.