BT stapt met Intel in beveiligingsdiensten

Dit artikel delen:
Samenwerken

BT en Intel Security zijn een strategische samenwerking aangegaan om nieuwe oplossingen te bouwen die organisaties helpen bij het verbeteren van hun beveiliging en het voorkomen van cyberaanvallen. De beide bedrijven gaan ook hun visie op de volgende generatie beveiligingsdiensten gezamenlijk verder ontwikkelen.

Nieuwe oplossingen van BT en Intel zullen belangrijkste elementen van de technologieplatforms van beide bedrijven bij elkaar brengen en tekortkomingen van traditionele beveiligingsproducten adresseren. Dit gebeurt onder andere door operationele silo’s die de tijdspanne tussen detectie en respons vergroten te vermijden . De oplossingen moeten het beheer en de ondersteuning vereenvoudigen, het gebrek aan expertise in de markt adresseren en de reactiesnelheid verbeteren.

Gezien de zich snel ontwikkelende cyberdreigingen, hebben organisaties voortdurende innovatie nodig om ze te helpen bij het beschermen van hun belangrijke data en toepassingen, ongeacht waar ze deze hosten: intern, in de cloud of in een hybride omgeving. BT en Intel Security focussen zich op geïntegreerde, open securitysystemen met technologie die zich in eerste instantie op de cloud richt. Deze oplossingen zijn bedoeld om bedrijven in staat te stellen dreigingen sneller en met minder middelen te bestrijden.

BT en Intel Security willen cyberdreigingen aanpakken met één ecosysteem dat meerdere beveiligingsoplossingen ondersteunt. Dit betekent onder dat de beveiligingsmiddelen van beide bedrijven met elkaar moeten kunnen communiceren. Dat kan kostenvoordelen opleveren voor klanten, omdat ze met minder hardware, minder configuratie en een lagere beheer-overhead kunnen beschikken over dezelfde beveiligingsmiddelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-04T14:31:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.