Tobania komt met nieuwe security-strategie

Dit artikel delen:

Ict-integrator Tobania komt met een nieuwe visie voor zijn Security & Infrastructure Service-divisie: 'We build threat resilience'. De Belgische markt is hier klaar voor, zo klinkt het.

‘We build threat resilience’ staat voor een innovatieve, servicegerichte strategie waarbij de Security & Infrastructure Services-businessunit zich opwerpt als een langetermijnpartner die elke bedreiging van de operationele activiteit bij de klant moet voorkomen. ‘De Belgische markt is klaar voor een dergelijke proactieve aanpak’, aldus business unit manager Wim Kretzers en security services manager Philippe Michiels.

De nieuwe visie is opgebouwd met een duidelijke focus op de markt, waarin een voelbare switch van CAPEX (investering in vernieuwingsprojecten) naar OPEX (exploitatiemodellen) plaatsvindt. Tobania’s Security & Infrastructure Services-divisie zal zich toespitsen op het voorkomen van alle bedreigingen voor de operationele activiteiten die gerelateerd zijn aan cybersecurity en infrastructure. Dat houdt zowel het vermijden van downtime in, als de beveiliging van kritische data en assets.

Managed cloud

Het aanbod steunt op twee pijlers: een cyberdefence- en een managed cloud-programma, waarbij Tobania een portfolio aanbiedt van private, hybride en public cloudmanaged diensten.

‘We voelen dat er nood is aan een partnership op maat, waarbij we ons ertoe verbinden onze service dag na dag te verbeteren. Zo behalen we een hoge score op klantentevredenheid en dragen we bij tot de groei van onze klanten’, zegt Kretzers.

‘We willen niet de zoveelste integrator of managed services-aanbieder zijn, maar ons opwerpen als voortrekker in security en infrastructure en ons profileren als een betrouwbare partner die garant staat voor een proactieve relatie’, voegt Michiels daaraan toe.

De nieuwe aanpak moet meehelpen de groeidoelstellingen van Tobania de komende jaren te realiseren. Tegen 2021 wil het bedrijf zich in de top-drie nestelen van de security & infrastructure-dienstverleners in België. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-07T09:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.