Nieuwe ceo Tsjechisch Flowmon wil groei in Benelux

Dit artikel delen:
Jiri Tobola CEO Flowmon

Jiri Tobola

De Tsjechische monitoring- en securityspecialist Flowmon heeft Jiri Tobola benoemd tot nieuwe directeur. Om binnen drie jaar de omzet te verdubbelen heeft hij een investerings- en aanwervingsprogramma opgezet. Ook in de Benelux zal dat voelbaar zijn.

Tobola is medeoprichter van Flowmon en kent het bedrijf dus van binnen en buiten. Hij is zowel de drijvende kracht achter het uitbouwen van het verkoopkanaal, als technische innovaties binnen het productportfolio. Voor Flowmon werkte Tobola als onderzoeker en ontwikkelaar voor het Czech National Research & Education Network (Cesnet). Voormalig CEO Rostislav Vocilka wordt adviseur en lid van de raad van toezicht van Flowmon.

In 2017 realiseerde het bedrijf een omzetgroei van 25 procent. De komende drie jaar wil Tobola de omzet van Flowmon Networks verdubbelen en zo'n honderd nieuwe medewerkers aannemen over de hele wereld. Begin januari is Cindy Segond von Banchet al gestart als regional sales manager Benelux, om het lokale accountteam en partnerkanaal te versterken.

Vanwege het grote aantal providers en organisaties met kritische infrastructuren, zoals financieel dienstverleners en zorginstellingen, is de Benelux voor Flowmon een belangrijke groeimarkt. ‘In 2018 gaan wij het aantal resellers uitbreiden en meer focussen op network performance monitoring en DDoS detection met technologiepartners als F5’, zegt Frank Dupker, vice president sales EMEA. ‘Maar ook op network behaviour analysis en application performance monitoring. Verder staan op onze roadmap nog cloud monitoring, Scada en IoT.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-31T09:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.