Palo Alto Networks koopt endpoint-beveiliger Secdo

Dit artikel delen:

De Amerikaanse ict-beveiliger Palo Alto Networks neemt Secdo over. Dat Israëlische bedrijf is gespecialiseerd in endpointbeveiliging. Via de overname krijgt Palo Alto toegang tot de Secdo-technologie en -developers. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Secdo biedt een endpoint detection and response (edr)-oplossing waarbij data over bedreigingen worden verzameld en gevisualiseerd. In die visualisatie onderscheidt Secdo zich van andere edr-oplossingen, meent Palo Alto.

Via de overname van het Israëlische bedrijf krijgt Palo Alto tot de technologie. Deze wordt geïntegreerd in Traps, de endpoint-beveiligingsoplossing van Palo Alto, en het Palo Alto Networks-platform. Hiermee verwacht de ict-beveiliger dat cyberaanvallen, die draaien op zijn framework, nauwkeuriger worden gevisualiseerd en gedetecteerd om deze tijdig te stoppen.

Ook krijgt het Amerikaans bedrijf toegang tot de Secdo-developers. Die gaan aan de slag bij het Palo Alto-ontwikkelteam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-11T11:17:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.