Leuvens Miaa Guard ontvangt 3 miljoen

Dit artikel delen:
Stijging

Miaa Guard, specialist in toegangs- en identiteitsmanagement (iam), ontvangt een investering van drie miljoen euro om hiermee te kunnen groeien. Het drietal geldschieters zijn Quest For Growth en ICT Arkiv, beide onderdeel van Capricorn Venture Partners, en Pamica (het fonds van serie-ondernemer Michel Akkermans).

Miaa Guard biedt een cloudgebaseerd platform voor het toegangsbeheer tot digitale diensten. Het bedrijf is in 2010 opgericht door de Carlo Schüpp en Ward Duchamps, beiden een achtergrond in security en toegangsmanagement.

Het bedrijf zegt in de afgelopen negen jaar internationale enterprises als klant te hebben opgetekend en wil zich nu richten op nieuwe markten. Om deze groei mogelijk te maken, heeft de scale-up zijn eerste financieringsronde gehouden. Het haalt hiermee drie miljoen euro op bij drie investeringsmaatschappijen.

Michel Akkermans en Katrin Geyskens (partner bij Capricorn Venture Partners) nemen plaats in de Raad van Bestuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-03T10:29:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.