Boek: Evangelist brengt dreigingslandschap in kaart

Meld je aan als recensent!

Dit artikel delen:

In het boek 'Cyberdanger - Understanding and guarding against cybercrime' geeft security-evangelist Eddy Willems van G Data samen met vijftien deskundigen zijn visie over het huidige dreigingslandschap. In samenwerking met uitgeverij Springer biedt Computable een paar lezers de gelegenheid dit boek vol bespiegelingen, analyses en anekdotes te bespreken.

Door de toenemende digitalisering van de samenleving neemt het belang van cyberveiligheid toe en zijn cyberaanvallen vrijwel onvermijdelijk geworden. Cybercriminelen worden steeds inventiever en tegelijkertijd hebben organisaties steeds meer moeite om cyberaanvallen tegen te houden. In het boek ‘Cyberdanger’ krijgen lezers een overzicht van de recente online-cybergevaren en komen ze te weten hoe ze deze het beste kunnen voorkomen.

Ook geven de experts hun verwachtingen over de toekomst. Zo geeft Eddy Willems een schets hoe de digitale wereld er in 2033 naar zijn idee uitziet. Andere bijdragen zijn onder meer van Graham Cluley (ex-Sophos), Natalya Kaspersky (medeoprichter Kaspersky Labs), Righard Zwienenberg (Eset), Luis Corrons (Avast) en Richard Ford (ForcePoint).

Daarnaast haalt Willems in zijn boek tal van anekdotes aan. Zo kwam hij er achter dat hij op vijfhonderd meter van de allereerste vrouwelijke virusschijfster in de wereld woonde. En heeft hij ooit per ongeluk een luchthaven in Saudi-Arabië geïnfecteerd.

Recensie?

Doordat de onderwerpen op een begrijpelijke manier zijn uitgelegd, is het boek geschikt voor iedereen die meer te weten wil komen over cybersecurity. Lezers die graag een recensie willen schrijven over dit boek, sturen een e-mail naar redactie@computable.nl. Bij over-inschrijving vindt een loting plaats. De recensie dient op 5 augustus 2019 in het bezit te zijn van de redactie van Computable.

Inschrijving is inmiddels gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-12T09:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.