AXS Guard beveiligt Microsoft Azure

Dit artikel delen:

AXS Guard, de Mechelse securityprovider, pakt als eerste Belgische ontwikkelaar uit met een nieuwe security-oplossing specifiek toegespitst voor Microsoft Azure. De AXS Guard securitytoepassing is vanaf nu terug te vinden als virtuele server via de Microsoft Azure Marketplace.

Het beveiligen van de eigen Azure-omgeving blijft de verantwoordelijkheid van de eindklant. Hiervoor bestaan al verschillende oplossingen, maar deze zijn vaak duur en vooral complex om op te zetten en te beheren. AXS Guard biedt nu een virtuele oplossing die met slechts enkele klikken is te installeren. Zowel een compleet nieuwe als bestaande Azure-omgevingen zijn zo te beveiligen.

AXS Guard levert een geavanceerde firewall, waarbij traditionele firewall-technologie wordt gekoppeld aan andere netwerkbeveiligingstechnieken zoals IPS, een anti-malware, scanner, gepersonaliseerde webcontentfilters en een specifieke web-applicatie-firewall. Deze features, samen met vpn-technologieën en sterke authenticatie, zijn gecombineerd in een enkele gebruiksvriendelijke oplossing.

‘Het doel is de Azure Cloud perfect te integreren met de reeds bestaande lokale omgeving en zo een hybride netwerkomgeving tot stand te brengen die de flexibiliteit en de beschikbaarheid aanzienlijk verbetert’, vat Alex Ongena, oprichter en managing director van het bedrijf, het samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-19T09:20:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.