AXS Guard beveiligt Microsoft Azure

Dit artikel delen:

AXS Guard, de Mechelse securityprovider, pakt als eerste Belgische ontwikkelaar uit met een nieuwe security-oplossing specifiek toegespitst voor Microsoft Azure. De AXS Guard securitytoepassing is vanaf nu terug te vinden als virtuele server via de Microsoft Azure Marketplace.

Het beveiligen van de eigen Azure-omgeving blijft de verantwoordelijkheid van de eindklant. Hiervoor bestaan al verschillende oplossingen, maar deze zijn vaak duur en vooral complex om op te zetten en te beheren. AXS Guard biedt nu een virtuele oplossing die met slechts enkele klikken is te installeren. Zowel een compleet nieuwe als bestaande Azure-omgevingen zijn zo te beveiligen.

AXS Guard levert een geavanceerde firewall, waarbij traditionele firewall-technologie wordt gekoppeld aan andere netwerkbeveiligingstechnieken zoals IPS, een anti-malware, scanner, gepersonaliseerde webcontentfilters en een specifieke web-applicatie-firewall. Deze features, samen met vpn-technologieën en sterke authenticatie, zijn gecombineerd in een enkele gebruiksvriendelijke oplossing.

‘Het doel is de Azure Cloud perfect te integreren met de reeds bestaande lokale omgeving en zo een hybride netwerkomgeving tot stand te brengen die de flexibiliteit en de beschikbaarheid aanzienlijk verbetert’, vat Alex Ongena, oprichter en managing director van het bedrijf, het samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-19T09:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.