Proximus en The Safe Group mikken op lokale overheden

Dit artikel delen:
Camerabewaking

The Safe Group uit Hasselt, gespecialiseerd in oplossingen voor camerabewaking op evenementen, gaat zijn samenwerking met Proximus uitbreiden. De tandem mikt op steden en gemeenten die camerabewaking op hun grondgebied willen inzetten.

Het Hasseltse The Safe Group en Proximus kennen elkaar al langer, onder meer van Rock Werchter en Pukkelpop. Op dat soort evenementen installeert The Safe Group camera’s die het terrein bewaken en hun beelden via de Proximus-netwerken (mobiel, koper, glasvezel) doorsturen. Daarnaast installeert het wind- en geluidsmeters, communicatienetwerken en informatieschermen.

Samen trekken ze nu naar steden en gemeenten om hun diensten aan te bieden. Met de samenwerking worden allesdekkende cameranetwerken betaalbaar voor elke gemeente, zegt zaakvoerder Ilja Theuwissen van The Safe Group. ‘Door het Proximus-netwerk mee te nemen in onze camera-oplossingen, kunnen we steden en gemeenten goedkoop voorzien van camerabewaking. Het maakt niet uit of er camera’s in een dichtbebouwde stad of een verre uithoek moeten komen, de combinatie van Proximus’ connectiviteit en onze unieke streamingtechnologie maakt het mogelijk om cameranetwerken van honderden toestellen uit te rollen. En dat zonder straten open te moeten breken.’

Het blijft ook niet bij cameranetwerken alleen. The Safe Group biedt ook ict-dienstverlening aan en ook die tak wordt naar overheden uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-28T11:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.