Zscaler wil startup Cloudneeti overnemen

Dit artikel delen:
Partners handen

Beveiliger Zscaler, gespecialiseerd in cloudsecurity, wil Cloudneeti inlijven. Deze startup ontwikkelt een digital governance-platform dat bedrijven helpt security-risico’s in te perken wanneer ze naar de cloud verhuizen.

Bij zo’n verhuis naar de cloud verzamelt de software van Cloudneeti alle data en wordt deze gescreend. Cloudneeti voorkomt en herstelt zo verkeerde configuraties van applicaties in saas, iaas en paas. Deze missconfiguraties zijn een belangrijke oorzaak van datalekken en compliance-overtredingen in cloud-applicaties.

‘Cloudneeti vergroot de mogelijkheden van Zscaler op het gebied van gegevensbescherming en zal de cloudbeveiliging van organisaties drastisch verbeteren door enkele van de meest voorkomende oorzaken van gegevens- en compliance-fouten op te sporen en te elimineren’, zegt Jay Chaudhry, voorzitter en ceo van Zscaler.

Zscaler biedt al gegevensbescherming voor saas-applicaties met een cloud access security broker (CASB). Cloudneeti breidt die gegevensbescherming uit naar public cloud-workloads. Hun software biedt preventie voor dataverlies, één platform dat inzicht biedt in compliancy voor saas-applicaties en cloudserviceproviders en geautomatiseerde herstel. Zo zijn cloud-applicaties niet kwetsbaar voor bedreigingen van buitenaf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-20T10:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.