Itsme in zee met Microsoft en Adobe

Dit artikel delen:

De Belgische id-software van Itsme is voortaan ook beschikbaar als loginmethode voor Microsoft Azure AD B2C en als gekwalificeerde handtekening in Adobe Sign. De dienst heeft momenteel zowat 1,8 miljoen gebruikers.

Microsoft Azure Active Directory B2C is een clouddienst voor customer identity access management (CIAM) die ook een dienstverlening ‘client and citizen identification’ omvat. Met de Itsme-optie kunnen organisaties hun klanten of burgers nu kunnen laten inloggen met de app. De dienst verwerkt elke dag voor miljoenen gebruikers met authenticaties en integreert in de toepassingen van de klanten. Voortaan kunnen ondernemingen die deze Microsoft-oplossing gebruiken dus aan hun integratoren vragen om Itsme in hun toepassingen te activeren met een simpele druk op de knop.

Itsme sloot ook een overeenkomst af met Adobe Sign, waardoor organisaties de mogelijkheid krijgen om documenten volledig digitaal te verzenden, te ondertekenen en te volgen. Dat moet heel het proces sneller, gemakkelijker en efficiënter maken en met minder uitval van klanten. De gekwalificeerde handtekening is in overeenstemming met de normen van de Europese eIDAS-verordening en als dusdanig erkend op de hele Europese markt. Het is ook mogelijk om te ondertekenen in software zoals Microsoft Office, Salesforce en Dropbox, waarin Adobe Sign al geïntegreerd is.

‘Dankzij de samenwerking met Microsoft en Adobe hebben we de toegevoegde waarde van Itsme als essentiële factor in de digitale transformatie van de sector flink kunnen uitbreiden’, zegt ceo Kris De Ryck. ‘De ondubbelzinnige authenticatie waar Itsme voor staat, garandeert dat de klanten op een snelle en veilige manier toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. En de gekwalificeerde handtekening met Itsme stelt de consument een heel gemakkelijke, volstrekt mobiele methode ter beschikking om documenten te ondertekenen met de hoogste graad van veiligheid.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-21T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.