Zscaler neemt Edgewise Networks over

Dit artikel delen:
samenwerking

De Amerikaanse cloudbeveiliger Zscaler heeft de eveneens Amerikaanse security-specialist Edgewise Networks overgenomen. Een overnamebedrag is niet meegedeeld.

Edgewise Networks uit Burlington, Massachusetts, bestaat sinds 2016. Volgens Crunchbase zou het bedrijf minder dan tien mensen in dienst hebben en haalde het al zowat achttien miljoen dollar aan investeringskapitaal op.

Edgewise is gespecialiseerd in de beveiliging van application-to-application-communicatie voor public clouds en datacenters door het verifiëren van de identiteit van applicatie-software, -services en -processen. Zscaler beschermt connecties tussen gebruikers en applicaties, op basis van policies, zonder hen te verbinden met het bedrijfsnetwerk (zero trust network access). Edgewise verbreedt het Zscaler-platform, beveiligt application-to-application-communicatie en levert zo verbeterde veiligheid voor public clouds en datacenters.

‘Zscaler is opgericht met als doel, in een cloud-first wereld, security te blijven innoveren. We verstoren legacy-netwerkbeveiliging, verkleinen bedrijfsrisico’s, verbeteren de gebruikerservaring en consolideren security point-producten voor onze klanten’, zegt Jay Chaudhry, voorzitter en ceo van Zscaler. ‘Edgewise is ver ontwikkelde technologie die applicatiesegmentatie mogelijk maakt zonder traditionele netwerksegmentatie uit te hoeven voeren, wat vaak gedaan wordt met virtuele firewalls. We zijn verheugd Edgewise te verwelkomen binnen het team en de Zscaler-familie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-02T10:44:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.