Cybereason zet voet aan grond in Benelux

Dit artikel delen:
benelux

Het Amerikaanse Cybereason gaat zijn activiteiten in de Benelux uitbreiden. Ook de Scandinavische landen krijgen meer aandacht van de beveiliger uit Boston. Daartoe is een nieuwe regionale vice-president aangesteld: Rene Oskam.

In de afgelopen twaalf maanden is de omzet van Cybereason in de EMEA-regio meer dan verdubbeld. De Benelux en de Scandinavische landen, het Verenigd Koninkrijk en de DACH-regio's, Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten hebben een recordaantal nieuwe klanten gekregen, zegt het bedrijf.

Cybereason heeft zijn productaanbod in 2020 uitgebreid met de lancering van Cybereason Mobile, een cloud-gebaseerd aanbod bedoeld om ondernemingen te helpen bij het voorkomen en opsporen van zowel mobiele als traditionele endpoint-risico's.

Om een en ander in goede banen te leiden, werd Rene Oskam aangetrokken als nieuwe directeur voor de regio. Oskam brengt meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee naar het bedrijf en bekleedde eerder leidinggevende posities in de verkoop bij Symantec, F5 Networks, Checkpoint en Cisco.

‘Bedrijven in de Benelux en Nordics zijn niet immuun voor het constante spervuur van cybersecurity-dreigingen vanuit natiestaten en andere hackersgroepen’, zegt Oskam. ‘Wanneer het verlies van eigen gegevens zich opstapelt, is het voor organisaties hoog tijd dat ze hun werknemers en klanten op een nieuwe manier hebben beschermd. Dat vind ik geweldig aan Cybereason: het Cyber Defense Platform kan operaties helemaal beveiligen, waardoor risico's worden verminderd en cybercriminaliteit onrendabel wordt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-12T10:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.