Check Point neemt Odo Security over

Dit artikel delen:

Cybersecurityspecialist Check Point Software neemt het Israëlische Odo Security over. Odo is een specialist in oplossingen voor zero trust-netwerktoegang, cloud-gebaseerde technologie voor veilige toegang op afstand.

Odo Security werd opgericht in 2017. Het bedrijf ontwikkelde cloud-gebaseerde, clientless ‘secure access service edge’-technologie die OdoAccess werd gedoopt en die veilige toegang op afstand biedt. Gebruikers kunnen via het platform inloggen op webapplicaties, cloud- en bedrijfsservers of desktops op afstand, zonder dus een installatie van een client of software. OdoAccess biedt ook een volledig overzicht van alle gebruikersactiviteit, inclusief de mogelijkheid om beleidsregels op te stellen of gebruikersacties in realtime te blokkeren.

Check Point zal de technologie van Odo Security integreren in zijn eigen Infinity-architectuur. Medewerkers die een veilige toegang tot elke applicatie op afstand krijgen, is zeker in deze tijden van telewerken een belangrijke troef. ‘Veel organisaties zetten hun beveiliging op het spel om de connectiviteit te bieden die ze nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten’, zegt Dorit Dor, productverantwoordelijke bij Check Point, daarover. ‘Door Odo Security in ons portfolio van dreigingspreventie op te nemen, helpen we organisaties dit dilemma op te lossen. Check Point levert zo een geconsolideerde oplossing die bedrijven ondersteunt een willekeurig aantal medewerkers vanaf elke locatie op een veilige manier met elkaar te verbinden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-22T10:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.