Check Point BeLux verwelkomt nieuwe country manager

Dit artikel delen:
country manager check points software

De van oorsprong Israëlische securityspecialist Check Point heeft een nieuwe country manager aangesteld voor België en Luxemburg. De keuze viel op Tom Sluys die voordien aan de slag was bij IBM en Lenovo.

Tom Sluys is meer dan 25 jaar actief in de it-sector en bekleedde sales- en managementfuncties in bedrijven als IBM en Lenovo. Hij is industrieel ingenieur micro-electronica van opleiding en behaalde nadien nog een MBA aan de Luca School of Arts.

Als hoofd van Check Point BeLux ziet hij grote uitdagingen in het beveiligen van cloud- en iot-applicaties. ‘It-beveiliging evolueert snel en Check Point is pionier in threat prevention. Vandaag maken bedrijven, ongeacht hun omvang, een dynamisch transformatieproces door naar het gebruik van allerlei soorten clouddiensten’, zegt Sluys. ‘Het beveiligen van de cloud en het beschermen van telewerkplekken zijn nu belangrijke elementen in de beveiligingsstrategie van organisaties die zich aanpassen aan het ‘nieuwe normaal.’

Sluys komt bij Check Point aan boord op een moment waarop de beveiligingsuitdagingen en -behoeften van bedrijven scherper zijn dan ooit. In de afgelopen zes maanden zijn organisaties in België en Luxemburg gemiddeld 265 keer per week aangevallen, zo schrijft Check Point in een eigen rapport. Niet minder dan 95 procent van de kwaadaardige bestanden kwam via e-mail binnen, wat wijst op het belang van zowel geavanceerde securitytools als securitytrainingen bij het personeel.   

Sluys zal rapporteren aan Ken Tomassen, regionaal directeur bij Check Point Software Technologies. De vorige country manager van Check Point, Caroline Van Cleemput, is ondertussen regional vice-president bij Salesforce. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-03T10:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.