Microfocus gaat partnership aan met Snowflake

Dit artikel delen:
Partners handen

Microfocus gaat zijn beveiligingsoplossing Voltage SecureData laten samenwerken met het cloudplatform van Snowflake. Voltage-gebruikers kunnen zo hun workloads snel en veilig verplaatsen naar dit platform. Snowflake-gebruikers krijgen op hun beurt toegang tot de veilige data-analytics-mogelijkheden van Voltage SecureData.

Door de samenwerking moet het voor gebruikers gemakkelijker worden om snel en volgens de geldende compliance-regels data naar Snowflake te verplaatsen. De technologie van Snowflake stelt bedrijven in staat data die voorheen in silo’s zaten, samen te brengen op een plaats, zodat deze beter is te analyseren. Voltage SecureData verkleint daarbij het risico op datalekken en maakt naleving van de wetten mogelijk.

Voltage SecureData kan alle data versleutelen volgens de Amerikaanse National Institute of Standards and Technology (NIST)-encryptiestandaard. Daarnaast zijn andere technologieën in te zetten om gegevens te beschermen. Daarbij onder meer 'format-preserving hashing', 'stateless tokenization’ en ‘stateless key management’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-26T10:19:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.