Veeam schuift nieuwe topman naar voren

Dit artikel delen:
ceo veeam

Anand Eswaran, nieuwe topman van Veeam.

Backup- en recovery-specialist Veeam heeft een nieuwe ceo aangesteld. Anand Eswaran was tot voor kort coo van RingCentral. Hij volgt Bill Largent op, die de rol van voorzitter van de raad van bestuur op zich neemt.

Aswaran laat RingCentral in uitstekende staat achter. Het bedrijf rapporteerde in zijn laatste financieel verslag een stijging van 39 procent van de recurrente omzet, tot 1,6 miljard dollar. Bij RingCentral gaf hij leiding aan diverse afdelingen, waaronder engingeering, verkoop, hr en sales. Voordat hij bij RingCentral kwam, was Eswaran aan de slag bij Microsoft en SAP. Eerder bekleedde hij managementfuncties bij HP, OpenText en Fair Isaac.

Veeam bedient zowat 400.000 klanten wereldwijd waaronder 81 procent van de Fortune 500-bedrijven. Het bedrijf heeft kantoren in ruim dertig landen. 

Partner

Veeam heeft deze week ook Epact benoemd tot eerste Belgische VASP-partner voor de Belux benoemd. VASP staat voor ‘Veeam Accredited Services Partner’, een onderscheiding die enkel wordt toegekend aan een partner die over de meest uitgebreide expertise en kennis van Veeam-oplossingen beschikt.

Om die status te bereiken, moet een partner een streng selectieproces doorlopen. Zo wordt gekeken naar het plan van aanpak, maar ook naar referenties en certificeringen.

In de EMEA-regio telt Veeam enkele tientallen partners die over een VASP-status beschikken, en in de Belux mag Epact zich nu de eerste Belgische VASP noemen. ‘De voorbije jaren heeft Epact zwaar geïnvesteerd in trainingen voor hun mensen om met de oplossingen van Veeam te werken. Vandaag heeft het bedrijf het grootste aantal Veeam-gecertificeerde experts in België, waardoor zij de ideale partner zijn om andere it-leveranciers te ondersteunen bij het uitdragen van de Veeam-services’, zegt Frank Dezaeger, channelmanager bij Veeam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-17T10:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.