Parcify breidt uit naar Gent

Postbode

Pakjesleverancier Parcify is nu ook actief in Gent. Het bedrijf leverde al pakjes in Brussel en Antwerpen en breidt nu uit naar de Arteveldestad.

Parcify levert pakjes op afspraak, waar en wanneer de ontvanger dat wil. Op die manier hoeft die niet thuis te wachten tot de koerier langskomt. Het bedrijf levert hoofdzakelijk met de fiets, niet alleen in de week, maar ook op zondag en tot middernacht.

De dienst werkt onder meer samen met Zalando en Bol.com. De levering gebeurt aan personen, niet aan adressen. Wanneer een product online besteld wordt, kan de besteller dat laten leveren op zijn Parcify-adres. 

GPS-locatie

Zodra Parcify het pakje binnenkrijgt, wordt de klant verwittigd via een app. Hij of zij beslist dan waar en wanneer Parcify mag leveren. Via de gps-locatie van de smartphone komt Parcify dan naar die plek gereden. Onderweg kunnen besteller en koerier contact met elkaar houden via chat. De dienst rekent 4,5 euro aan per levering.

Parcify werd in 2015 opgericht en stelt een tiental mensen te werk. In september werd bekend dat Bpost een participatie heeft genomen in de start-up. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-07T09:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.