Flexport en HeadFirst verhogen activiteit in België

Flexport, een platform voor wereldwijde logistiek, breidt zijn activiteiten uit naar België. Een jaar geleden haalde de digitale expediteur, met Europese hoofdkantoor in Amsterdam, 935 miljoen dollar op om verdere productontwikkeling en groei in Europa te realiseren. Door zijn activiteiten naar België uit te breiden, wil Flexport meer lokale kennis opdoen om zijn klanten aldaar betere service te kunnen leveren.

Flexport constateert dat er op de Belgische markt momenteel veel vraag is naar realtime-inzicht in de wereldwijde supply chain. Door alle transportgegevens eenvoudig en transparant samen te brengen, vergroot zijn digitale platform de controle over de logistieke keten.

HeadFirst Group op zijn beurt breidt de samenwerking met insurtech Alicia uit voor zzp’ers in België. Deze groep kan nu snel en goed verzekerd aan een opdracht starten, stelt de hr-techdienstverlener. HeadFirst zet daarmee een volgende stap in zijn strategie richting een internationale platformorganisatie. Ook in België stijgt het aantal freelancers. Het afgelopen jaar nam hun aantal met zeven procent tot bijna 200.000. Tegelijkertijd neemt de verzekeringsgraad af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-21T12:49:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.