Social Seeder haalt 500.000 euro kapitaal op

Dit artikel delen:
Kapitaal

De Gentse start-up Social Seeder haalt vijfhonderdduizend euro kapitaal op bij verschillende privé-investeerders. Met het nieuwe kapitaal wil de Gentse start-up werken aan de uitbouw van het bedrijf. Het gaat om de werving van nieuwe developers en de uitbouw van een internationaal verkoopteam.

Social Seeder is een online platform waarmee organisaties hun promotors en ambassadeurs kunnen identificeren en activeren via social media. Het bedrijf gelooft sterk in de kracht van influencers. Het bedrijf mikt dan ook op digitale mond-aan-mond reclame. 

In 2015 begon de start-up met de zoektocht naar vers kapitaal om verder door te groeien. Nu de interesse uit het buitenland toeneemt was het moment voor een financiering gekomen en zo een versnelling hoger te schakelen. Naast de aanwerving van drie extra developers zal er ook een internationaal sales team uitgebouwd worden. De start-up heeft de uitbreiding richting Nederland en Australië al ingezet.

Social Seeder richtte het platform in 2013 op. Dit met het oog op het veranderende communicatielandschap. Sindsdien sprongen al verschillende grote organisaties op de kar. Zo wist het al samenwerkingen aan te gaan met onder andere Belfius, Proximus, BMW, Securex en Pepsico. ​Het bedrijf telt ondertussen dertien medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-16T15:44:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.