Beeple uitgeroepen tot starter van het jaar

Nacht van de KMO

Dit artikel delen:
Beeple, oprichters, Nacht van de KMO

Nathan Samson (l) en Karel Rabaut (r) van Beeple

Tijdens de jongste ‘Nacht van de KMO’ in Antwerpen is Beeple verkozen tot ‘Starter van het Jaar’. Beeple is een start-up dat een online staff managementtool maakt.

De software van Beeple mikt op bedrijven, organisaties en verenigingen die met tijdelijke medewerkers werken om persoon te kunnen inplannen en beheren. De grote voordelen van Beeple zijn naar eigen zeggen tijd- en geldbesparing en geen papierwerk of administratie. Bijkomend is er een mobiele applicatie om altijd en overal alle projecten te sturen. Zo kunnen contracten, uurroosters en formulieren met enkele muisklikken aangemaakt worden.

Beeple haalde binnen anderhalf jaar veertig directe en ruim honderd indirecte klanten binnen, inclusief de resellers. ‘Het gaat snel voor Beeple’, zegt managing director Karel Rabaut. ‘We zijn amper vorig jaar opgestart en we zien dat de markt onze software omarmt. Deze award is een bekroning voor ons, maar zeker geen eindpunt. We groeien in sneltempo op de Belgische markt en sinds kort ook in Nederland en Duitsland. Ook in andere landen lanceren we de komende maanden.’

Op De Nacht van de KMO werden zeven trofeeën uitgereikt. Beeple werd genomineerd voor de categorie ‘Starter van het Jaar’, samen met vier anderen. Iedereen die op het evenement aanwezig was, heeft een stem uitgebracht. Zo heeft Beeple de trofee in de wacht gesleept. Alle opbrengsten van die avond worden geschonken aan goed doel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-20T10:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.