Managed hosting door True

Deloitte België lanceert innovatiefonds

 

Start-ups

Deloitte België lanceert een Innovation Fund om dit jaar drie startups te ondersteunen. De consultant wil zo jonge technologiebedrijven empoweren in verschillende fases van hun ontwikkeling.

Met het Innovation Fund bouwt Deloitte verder op bestaande, complementaire innovatie-initiatieven zoals het Booster-programma en Deloitte’s Technology Fast 50 en plant het een bijkomende investering in drie veelbelovende startups in 2017.

‘Deloitte’s Technology Fast 50, het Booster-programma en het Innovation Fund bevestigen het engagement van Deloitte om de Belgische economie te stimuleren door innovatie, nieuwe businessmodellen en disruptieve technologieën te promoten’, zegt ceo Piet Vandendriessche. ‘Deze programma’s steunen Belgische ondernemingen tijdens hun levenscyclus, van startup tot scale-up, tot maturiteit.’

De organisaties waarin wordt geïnvesteerd, zullen zorgvuldig worden geselecteerd en hebben bewezen dat ze disruptie als strategisch voordeel kunnen inzetten.

Guido Vandervorst, innovation leader, Deloitte Belgium: ‘Er werd een aanzienlijk investeringsbedrag vastgelegd dat in de komende drie tot vijf jaar moet worden gebruikt om een win-winsituatie te creëren: door te investeren in innovatie creëren we nieuwe markten en nieuwe manieren om diensten te verlenen.’

Het gaat om startups die actief zijn in informatietechnologie, analytics, digital en cyber, maar ook interne Deloitte-spin-offs. Ze zullen samenwerkingsakkoorden afsluiten met Deloitte om gezamenlijk de markt te bewerken en hun product of service te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6052227). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.