Sophie Ingels van SAP naar MobieTrain

Dit artikel delen:
MobieTrain

De Genkse startup MobieTrain, die software ontwikkelt voor mobile en micro-learning, heeft Silvie Inghels aangetrokken als director of partnerships. Inghels was ruim vijftien jaar verantwoordelijk van het partnerkanaal van SAP en van Oracle.

Inghels leerde MobieTrain kennen als channel manager van SAP, dat zijn hr-tool SuccessFactors aan MobieTrain levert. Ze zal de ervaring die ze opdeed bij de multinational inzetten om de partnerrelaties van MobieTrain uit te bouwen.

‘Mijn rol bestaat erin de synergie tussen de klanten, het partnerkanaal en MobieTrain te optimaliseren. We gaan onze partners ondersteunen met meer verkoop- en marketingmiddelen en ervoor zorgen dat ze onze software volledig onder de knie hebben. In een tweede fase ga ik het partnerkanaal verder uitbouwen voor meer schaalbaarheid.’

Inghels startte haar loopbaan in verkoop en marketing, maar richtte al snel de steven richting channel management bij Oracle, waar ze tien jaar werkte. Na een intermezzo van drie jaar in de muziekindustrie, keerde ze terug naar het kanaal bij SAP. Ze hielp iets meer dan zes jaar partners van zowel SAP als SuccessFactors bij verkoop en marketing. Het voorbije anderhalf jaar was ze verantwoordelijk voor businessontwikkeling bij SAP-partner TheValueChain.

Begin dit jaar haalde MobieTrain 1,8 miljoen euro kapitaal op bij LRM en uitgeverij Concentra.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-19T10:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.