Ayton en Déhora bundelen krachten

Dit artikel delen:
Samenwerken

Het Belgische adviesbureau Déhora en de Nederlandse softwareleverancier Ayton bundelen de krachten op het vlak van personeelsplanning. Gezamenlijk zullen ze aan de gezondheidssector een oplossing bieden waarmee ziekenhuizen en woonzorgcentra efficiënt kunnen plannen. Beide partijen hebben ervaring inzake workforce management en planning elk in zijn eigen vakgebied. Dit moet voor de nodige synergie moet zorgen.

'Bij het betreden van een ander land heb je de keuze als leverancier om alles zelf te doen of juist een lokale partner te zoeken. Wij hebben bewust dit laatste gedaan', zegt Marc Huizer, directeur van Ayton. 'België is wel dichtbij, maar dat betekent niet dat de verschillen klein zijn. Een lokale partner spreekt de taal van de klant gewoon beter. Déhora België heeft haar sporen op het gebied van arbeidstijdsmanagement in de afgelopen jaren verdiend. Daarnaast zien we dat onze visie op personeelsplanning door Déhora België gedeeld wordt. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat de klanten de best mogelijke ondersteuning gaan krijgen!'

Bij Déhora wordt aangegeven dat de vraag- én financieel gestuurde benadering van de software van Ayton perfect matcht met de uitdagingen waar ziekenhuizen, instellingen en opvangcentra mee geconfronteerd worden. Als specialist in workforce management vult Déhora dat al 28 jaar actief is als adviesbureau nu zijn diensten aan met de efficiënte planningstools van Ayton.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-10T09:33:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.