VanRoey.be steunt To Walk Again

Marc Herremans krijgt cheque van VanRoey.be

Het personeel van de Kempische Iitintegrator Van Roey heeft zijn goed hart laten zien. Het verzamelde deze zomer 4500 euro voor de verenigng zonder winstoogmerk (vzw) To Walk Again, van Marc Herremans. De bekende triatleet kwam de cheque zelf ophalen.

Sinds begin dit jaar is Van Roey de structurele partner van To Walk Again, het bedrijf steunt de vereniging zonder winstoogmerk (vzw) in al zijn ict-noden. Maar het personeel wilde verder gaan. Door deel te nemen aan de ‘Run to Walk Again’ (een gesponsorde loopwedstrijd) werd er geld verzameld voor de vereniging. Dat geld werd verder nog aangevuld met allerlei andere acties: een carwash, een wafelenbak, ijsjesverkoop, een zomerbar en een 'like ons'-actie op social media. Ook een aantal leveranciers, partners en het management van de ict-groep deden een duit in het zakje. Uiteindenlijk werd zo 4500 euro verzameld.

Het was general manager Pat Van Roey die de cheque van 4500 euro voor To Walk Again gisteren aan Herremans mocht overhandigen, tijdens het personeelsfeest van Van Roey. De handen, die misschien nog wat koud aanvoelden van de frisse buitentemperaturen, gingen massaal op elkaar. Een hartverwarmend moment. Ook voor Marc Herremans: ‘Ik ben de mensen van VanRoey.be enorm dankbaar. Een super resultaat van een superfijn team.’

To Walk Again is de vzw die Herremans in 2002 oprichtte, nadat hij na een zware val op training verlamd geraakte. Ondanks zijn eigen zware revalidatie, besloot hij om samen met zijn trainer Paul Van Den Bosch geld in te zamelen om onderzoek naar ruggenmergletsels te financieren. Met een positieve ingesteldheid en een ijzeren doorzettingsvermogen zorgt Marc Herremans er al vijftien jaar voor dat lotgenoten onder meer van een divers sportaanbod kunnen genieten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-27T12:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.