Skyline-medewerkers strijden in Fitbit-competitie

fitnessruimte Skyline Communications

De fitnessruimte van Skyline Communications in het hoofdkantoor in Izegem

Skyline Communications heeft zijn 250 medewerkers uit Izegem, Lissabon en Florida, voorzien van een Fitbit. Hun activiteiten worden verzameld in een webportaal, zodat medewerkers hun teamresultaten kunnen vergelijken. Voor die teams zijn uitdagingen opgesteld. Op die manier houdt het bedrijf internationale sportcompetities. Lynn Demonie, hr-medewerkster bij Skyline vertelt over de keuze.

‘Skyline-medewerkers hebben de keuze uit vier verschillende Fitbit-modellen. Hiermee kunnen zij het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën, de hartslag en zelfs de slaapkwaliteit opvolgen. Dit wordt geregistreerd in het Skyline Sports-webportaal.

Het dragen van zo’n activiteitenmeter biedt mogelijkheden voor teamactiviteiten binnen het bedrijf. Het webportaal verzamelt geaggregeerde gegevens per team, zodat werknemers hun resultaten kunnen vergelijken met die van collega’s. De verschillende teams kunnen het ook tegen elkaar opnemen tijdens allerlei speelse uitdagingen over al onze vestigingen heen.

Op het einde van het jaar zal er ook gezamenlijk gezweet worden ten voordele van een goed doel. Skyline's maatschappelijk engagement zal op die manier een unieke stimulans worden voor het interne gezondheidsprogramma.’

Gezondheidsprogramma

‘Skyline heeft een gezondheidsprogramma opgesteld om alle medewerkers gelukkig, gezond en betrokken te houden. Zo is het Skyline hoofdkantoor in Izegem voorzien van een fitnessruimte waar iedere medewerker kan trainen op professionele toestellen. Daarnaast brengen erkende sportcoaches op maat gemaakte sportprogramma’s tot op de werkvloer en organiseert en sponsort Skyline ook de deelname aan externe sportevenementen.

Ontspannen kunnen Skyline-medewerkers in een chill-out lounge met onder andere een pingpongtafel, een snookertafel, een voetbaltafel en een gaming corner. Daarnaast is er twee keer per week vers fruit voor alle medewerkers.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-18T11:55:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.