Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AvePoint biedt nu ook back-up en gegevensherstel voor Microsoft Azure.

AvePoint, de meest geavanceerde SaaS- en datamanagementplatformprovider, kondigt aan gegevensherstel voor Microsoft Azure te ondersteunen. De toonaangevende Cloud Backup-oplossing van AvePoint is nu uitgebreid met bescherming van Microsoft Azure-workloads, zodat organisaties met vertrouwen samen kunnen werken in hun Microsoft-omgevingen.

Naarmate meer organisaties vertrouwen op Microsoft Azure, waar momenteel meer dan 20% van alle cloud-uitgaven naar toe gaan, is het absoluut noodzakelijk dat deze organisaties alle opgeslagen gegevens goed beschermen. AvePoint Cloud Backup is een aanvulling op Microsofts eigen back-up, waarmee bedrijven uitgebreid kunnen voldoen aan de vereisten voor compliance, productiviteit en bedrijfscontinuïteit.

De toevoeging van Microsoft Azure Backup als onderdeel van Cloud Backup omvat:

· Periodieke volledige en incrementele back-up: elke zes uur of maximaal vier keer per dag wordt een back-up gemaakt van bedrijfskritische applicaties en gegevens om een minimaal risico op gegevensverlies te lopen.

· Cloud-naar-Cloud back-up: Om tegemoet te komen aan de behoeften en voorkeuren van meerdere clouds, hebben klanten de mogelijkheid om hun gegevens veilig op te slaan in Azure Storage van AvePoint of een privécloud.

· ‘Point in Time’ en ‘Granular Level Restore’: AvePoint biedt tijd- of object gebaseerde herstelacties, die kunnen worden aangepast op basis van de reikwijdte van de back-up, binnen enkele minuten in plaats van dagen.

· ‘Full Fidelity Recovery’: specifieke gebruikers, groepen, groepslidmaatschappen en applicaties blijven intact om het herstelproces te vereenvoudigen en de bedrijfscontinuïteit te behouden.

"De behoefte aan een noodherstelplan voor meerdere clouds en workloads is helaas overduidelijk geworden met toenemende datalekken en ransomware-aanvallen in de afgelopen jaren.", zegt John Peluso, Chief Product Officer, AvePoint. "Met de toevoeging van Microsoft Azure-back-up verzekeren we dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt van bedrijfskritische gegevens, en snel kunnen worden geopend en hersteld, waar ze zich ook bevinden. Op die manier verminderen organisaties risico’s en verhogen ze de productiviteit."

Tegenwoordig biedt de SaaS-oplossing van AvePoint voor multi-cloudback-up ondersteuning voor Microsoft 365, Google Workspace, Salesforce (CRM), Dynamics 365 en nu Microsoft Azure, dat Virtual Machines (VM's), Active Directory (AD) en Storage omvat. Onlangs introduceerde AvePoint ook Ransomware Detection. Dit detecteert proactief verdacht gedrag binnen Microsoft OneDrive en herstelt alle of specifieke gegevens voor Cloud Backup-klanten indien nodig.

"Hoewel de meeste gegevensverwijdering in de cloud per ongeluk gebeurt, kunnen deze noodsituaties een ernstige impact hebben op onze klanten en hun bedrijven", Zegt Thomas Turner, directeur van Microsoft Security and Compliance, RSM. "Nu, met Avepoint's back-up- en governance functionaliteit voor Microsoft 365-workloads, kan RSM snel gegevens herstellen en het interne beleid en de wettelijke vereisten van onze klanten helpen op elkaar af te stemmen."

AvePoint Cloud Backup blijft erkenning krijgen in de branche, waaronder:

· Uitgeroepen tot Spring 2022 Leader Badge voor the Online Backup Software grid door G2

· Leider in de Forrester New Wave: SaaS Application Data Protection

· Opgenomen als Representative Vendor in 2022 Gartner® Market Guide for Backup as a Service*

Ga voor meer informatie over Cloud Backup en de nieuwe Microsoft Azure-mogelijkheden naar https://www.avepoint.com/products/cloud/backup/azure-backup.

*Gartner, "Market Guide for Backup as a Service", Nik Simpson, Jason Donham, 24 mei 2022. GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst uit zijn onderzoeksrapporten, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste waarderingen of een andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als constateringen van feiten. Gartner verwerpt alle garanties, impliciet of expliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief alle garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over AvePoint

Werk met vertrouwen samen. AvePoint biedt het meest geavanceerde platform voor SaaS- en databeheer om SaaS-activiteiten en veilige samenwerking te optimaliseren. Meer dan 9 miljoen cloudgebruikers vertrouwen op onze oplossingen. Onze SaaS-oplossingen zijn ook beschikbaar voor managed service providers via meer dan 100 Cloud Marktplaatsen wereldwijd, zodat ze hun zakelijke klanten beter kunnen ondersteunen en beheren. AvePoint is opgericht in 2001, is vijfvoudig Global Microsoft Partner of the Year en heeft haar hoofdkantoor in Jersey City, New Jersey. Ga voor meer informatie naar https://www.avepoint.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-17T10:09:36.000Z AvePoint Benelux


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.