Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iO en ALD Automotive ontwikkelen innovatieve studio

Blended agency iO en leasemaatschappij ALD Automotive bundelen hun krachten bij de creatie van een Nederlandse innovatiestudio voor de wereldwijde mobiliteitsspeler. Het doel: competitief blijven in een snel veranderende markt waarin thema’s zoals duurzaamheid en energie nooit relevanter waren. ​

Onder het motto committed to create successful innovation together gaan beide organisaties, na een succesvolle pitch door iO, aan de slag met het opzetten van een innovatiestudio bij ALD Automotive. Door de nieuwe samenwerking kunnen beide partijen sneller nieuwe concepten ontdekken en valideren, rond strategische thema’s als klanttevredenheid, verduurzaming en betaalbaarheid van mobiliteit.

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive over de studio:

“De innovatieve omgeving en aanpak dienen als kweekvijver voor nieuwe services, waarbij we klanten verbinden met onze eigen teams en de expertise van iO. Het is onze ambitie om voorop te lopen met vernieuwing én dit helpt ons om de huidige status quo te doorbreken en een leider in de mobiliteitsindustrie te zijn.”

Ook Uilke Duinstra, Service Line Director Strategy bij iO Campus Utrecht, kijkt uit naar wat de innovatiestudio kan verwezenlijken.

“Bij iO geloven we in de toegevoegde waarde van innovatie en effectieve samenwerking, wat dan weer uitstekend past bij de ambities van ALD Automotive. We hebben al veel moois gerealiseerd voor klanten in de mobiliteitssector. Nu doen we dat op een grotere schaal. Zo zorgen we voor innovatie in een sector die continu verandert.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-16T14:51:58.000Z iO


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.