Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe mobiele data safe helpt filmcrews met veilige gegevensoverdracht

Dit artikel delen:

Gegevensoverdracht speelt een belangrijke rol bij het maken van films en videoproductie. Ruw materiaal en gedeeltelijk geproduceerde video's moeten soms grote afstanden overbruggen om postproductieteams of studiomanagers te bereiken voor verdere bewerking of beoordeling - en niet zelden gaat het om Terabytes. Met de nieuwste innovatie van RNT kunnen grote hoeveelheden data fysiek en veilig van A naar B of zelfs van cloud naar cloud worden overgezet. Hibagon Mobile Data Safe is een robuust, schokbestendig en waterbestendig opslagapparaat dat gegevens transporteert tussen bedrijven, steden, landen en continenten, ongeacht de weersomstandigheden en transportvoertuigen. De gegevens zijn versleuteld en blijven gedurende de gehele reis veilig.

Veel postproductiestudio's gebruiken FTP om mediabestanden over te zetten. FTP heeft echter aanzienlijke beperkingen met een onhoudbaar hoog percentage mislukkingen, te trage bestandsoverdrachten en beveiligingsproblemen. Samen met andere niet-media-oplossingen is FTP vaak een verboden oplossing bij grote bedrijven om veiligheids- en prestatieredenen. Met de nieuwste innovatie van RNT kunnen grote hoeveelheden data fysiek en veilig van A naar B of zelfs van cloud naar cloud worden overgezet. Hibagon Mobile Data Safe is een robuust, schokbestendig en waterbestendig opslagapparaat dat gegevens transporteert tussen bedrijven, steden, landen en continenten,  ongeacht de weersomstandigheden en transportvoertuigen. De gegevens zijn versleuteld en blijven gedurende de gehele reis veilig.

Het gepantserde opslagsysteem voor veilige overdracht van grote gegevens

Dit gepantserde opslagsysteem is geen service - door de fysieke data safe te bezitten zal de eigenaar altijd de volledige controle houden over de gegevens die op Hibagon opgeslagen zijn. Zo kunnen verschillende struikelblokken bij het transporteren van grote hoeveelheden data weggenomen worden, zoals slechte internetverbinding en dure overdrachtskosten.

Gebruik Hibagon als er grote hoeveelheden data van of naar de cloud gemigreerd moeten worden:

// Initiële overdracht van on-premise data naar een private of publieke cloud

// Verplaats gegevens van offline tapes veilig naar de cloud als je weinig tijd hebt

// Offline overdracht van zeer gevoelige gegevens oms- en veiligheidsredenen

// Verplaatsing oudere back-upbestanden naar de cloud om kosten te besparen

Toch is niet de entertainmentindustrie de enige die kan profiteren van de mobiele datakluis van RNT. Noodsituaties kunnen zich overal voordoen: wanneer zich een ramp voordoet, is snelle toegang tot bedrijfskritieke gegevens van vitaal belang. Of de lichten nu uit zijn door een ransomware-aanval van zware weersomstandigheden, met Hibagon kunnen essentiële gegevens in korte tijd worden hersteld naar een on-premise netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-03T10:50:49.000Z RNT Rausch


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.