Aanmelding voor Computable Awards 2023 gestart!

Zo wint u een Computable België Award; ook twee nieuwe awards in leven geroepen

Computable start zijn aanmeldingsproces voor de Computable Awards België. Ook u kan een persoon, project, startup, scale-up of innovatie nomineren voor de Computable Awards België. Computable zoekt voor zijn onderscheidingen innovatieve it-projecten, inspirerende it-persoonlijkheden, sociale en security innovaties én succesvolle scale-ups en startups.

De it-vaktitel eert hen met een Computable Award, die op 20 april volgend jaar worden uitgereikt in Brussel op Cybersec Europe. Wilt u kans maken op een award of een kandidaat voordragen? U kunt tot en met 12 februari een voordracht doen in verschillende categorieën.

De categorieën...

"De winnaar van de IT Person of the Year voegt zich in een mooi rijtje"

  • IT Person of the Year

De IT Person of the Year wordt uitgereikt aan een Belgische ict-persoonlijkheid. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. De winnaar voegt zich in een mooi rijtje - want zie de winnaars in de voorbije jaren: Stijn Bijnens (2022), Bart Preneel (2021), Inti De Ceukelaire, Intigriti (2020), Jonas Dhaenens, Combell (2019), Danielle Jacobs, Beltug (2018), Peter Hinssen (2017) en Dominque Leroy, Proximus (2016).

Draag nu uw it-persoonlijkheid aan!

  • IT Project of the Year

De IT Project wordt uitgereikt aan een bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk it-project dat in het afgelopen jaar heeft gedraaid. Dit gebeurt in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. De meeste van de ingezonden projecten komen in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar ook redactioneel aan bod op Computable.be.

Winnaars voorbije jaren: Bebat (enterprise award in 2022), Bioracer (SMB award in 2022), Mijn Burgerprofiel (public award in 2022)   Focus-app Politie Antwerpen (2021), het Groeipakket, ontwikkeld door Opgroeien, het Agentschap Uitbetaling Groeipakket en Cegeka (2020) en het AR Instruction Overlay-project van RMDY, VDAB en Odisee Hogeschool (2019).

Draag nu uw it-project aan!

  • Social Innovation of the Year

De Social Innovation of the Year wordt uitgereikt aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden.

Winnaars voorbije jaren: Digitale Wolven (2022), Coderdojo (2021), Close the Gap (2020) en Passwerk (2019).

Draag nu uw sociale innovatie aan!

  • Tech Startup of the Year

De Tech Startup of the Year wordt uitgereikt aan een jong Belgisch technologiebedrijf van maximaal vijf jaar oud, die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst levert.

Winnaars voorbije jaren: Deltaray (20222), Phished (2021), WeGroup (2020), Dynsecu (2019) en Unifly (2018).

Draag nu uw startup aan!

  • Next Generation Award


De Next Generation Award is de award voor technologische realisaties en ontwerpen van studententeams. Deze werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt, met AP Hogeschool als winnaar in 2022.

En…. twee nieuwe awards

Naast de bestaande awards zijn er in 2023 ook twee nieuwe. De eerste nieuwkomer is de Scale-up of the Year Award, voor Belgische bedrijven die de laatste (drie) jaren erg zijn gegroeid en internationale ambities hebben.

De tweede nieuwkomer voor de volgende Computable Awards is de award van Security Innovation of the Year, een award die erg gelinkt is aan de Cybersec Europe-beurs. Hierbij gaat het om een oplossing, product, technologie, aanpak of project dat zowel erg innovatief als uiterst effectief is.

Kans maken op een Computable Award?

U en iedereen kan tot en met 12 februari 2023 kandidaten voorstellen via een speciale aanmeldmodule. Een vakjury bepaalt vervolgens de finalisten per categorie. Vervolgens kunnen Computable-lezers in februari en maart 2023, voor de meeste categorieën, stemmen op hun favoriet(en).

De Computable Awards worden op 20 april 2023 in Brussel uitgereikt op Cybersec Europe. Meer info over die uitreiking volgt. Zie voor nominaties hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-31T13:04:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.