Na beurzen ook Computable Awards 2020 uitgesteld

Dit artikel delen:
Uitstel

De ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, die op 18 en 19 maart 2020 zouden plaatsvinden in Brussels Expo, zijn als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus uitgesteld naar 27 en 28 mei 2020. Tijdens deze ict-beurzen zou de uitreiking van de Computable Awards plaatsvinden. De uitreiking van deze jaarlijkse ict-prijzen worden nu ook uitgesteld naar de nieuwe beursdatum. Eind mei reikt de redactie in totaal vier prijzen uit.

Computable gebruikt sinds enkele jaren het Computable Café, dat plaatsvindt tijdens de vakbeurzen Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, als podium voor de uitreiking van de Computable Awards. Het gaat in totaal om vier prijzen: IT Person of the Year, IT Project of the Year, Tech Startup of the Year en Social Innovation of the Year.

Nu de ict-vakbeurzen zijn uitgesteld, besluit Computable om de prijsuitreiking van de awards ook naar de nieuwe beursdata te verplaatsen. Dit betekent dat de awards voor IT Person of the Year, IT Project of the Year en Social Innovation of the Year worden uitgereikt op woensdag 27 mei om 15:30 uur. De pitch battles, waarin de tien genomineerde startups strijden om de award voor Tech Startup of the Year, vinden plaats op donderdag 28 mei om 14:30 uur.

25 genomineerden

In totaal heeft Computable 25 genomineerden geselecteerd. Zo strijden Pieterjan Bouten, Inti De Ceukelaire, Pattie Maes, Heidi Rakels en Valerie Taerwe voor de IT Person of the Year. In de categorie Social Innovation of the Year maken BeCodeClose the GapCoderdojo, Molengeek en WeGoStem kans op een award.

De winnaar van de Tech Startup of the Year wordt tijdens de pitch battles op donderdag 28 mei besloten. AccountableDatarootsDigitaLynxCareNgraveOkioki (33reasons), TechWolfTerocoUman.ai en WeGroup strijden om die prijs.

Computable heeft ook vijf projecten geselecteerd voor de IT Project of the Year. De vijf kanshebbers worden binnenkort gecommuniceerd op de website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-09T12:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.