Dave Goossens hoofd professional services bij Unit4

Dit artikel delen:

Dave Goossens (42) is door bedrijfssoftwareleverancier Unit4 aangesteld als executive vice president professional services. Goossens komt van Hewlett-Packard waar hij leiding gaf aan softwareservices in de EMEA-regio.

Voor hij bij HP aan de slag ging, bekleedde Goossens managementfuncties bij IBM Global Services. Met hem aan het roer wil Unit4 het customer success-programma verder uitbreiden, zodat klanten nog meer waarde halen uit hun Unit4-oplossingen, klinkt het in een persbericht.

‘Dave staat bekend als een leider die sterk betrokken teams bouwt en zich richt op het succes van de klant’, zegt Stephan Sieber, ceo Unit4. ‘Hij heeft in het verleden dienstverlenende bedrijven omgevormd tot onderscheidende en uitstekend presterende organisaties met duizenden klanten. Met het benoemen van Dave komt het realiseren van onze ambitie in een stroomversnelling. Hij helpt ons verder om het go-to-bedrijf te worden voor bedrijfssoftware voor de dienstverlenende sector; ondersteund door onze opgedane kennis en ervaring, gecombineerd met onze klantgerichtheid, onze geweldige mensen en onze kracht om te innoveren.’

Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class-applicaties aan sectoren als onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening. Het bedrijft genereert ruim een half miljard euro omzet en heeft vierduizend medewerkers wereldwijd.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-13T14:39:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.