Move to Close the Gap haalt 100.000 euro op

Dit artikel delen:

Het sportief ict-netwerkevent ‘Move to Close the Gap’ haalde het recordbedrag van honderdduizend euro op dat volledig naar de vzw Close the Gap gaat. Er daagden bijna tweehonderd fietsers en lopers op. De ploegen met het meeste aantal deelnemers waren DNS België, Isabel, Proximus en Tui.

Het is al de achtste editie van dit fundraising- en netwerkevent. Het was de eerste keer op het circuit van Zolder en werd meteen ook uit gebreid met een loopparcours. De zeven vorige edities onder de naam ‘Bike to Close the Gap’ vonden plaats op de Paterberg.

Er werd in totaal meer dan 10.000 km gefietst op het circuit. Bart Van den Wyngaerd (Cisco) legde in totaal 28 ronden af. Bij de dames was Paulien Van De Velde van Deloitte de snelste.

Bij de lopers was Soumaya Ben Ayad (Isabel) de snelste dame met zes rondjes. Bij de mannen ging Jan Barbé van Auxipress met 8 rondjes voor de laurierkrans.

Close the Gap zorgt voor de circulaire economie op het vlak van ict-materiaal. Het haalt bij ondernemingen computers, laptops en smartphones op die afgeschreven zijn. De toestellen worden volledig gecleaned en vervolgens doorgespeeld aan landen in Afrika of aan minderbedeelde doelgroepen in België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-12T11:53:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.