Managed hosting door True

Move to Close the Gap haalt 100.000 euro op

 

Het sportief ict-netwerkevent ‘Move to Close the Gap’ haalde het recordbedrag van honderdduizend euro op dat volledig naar de vzw Close the Gap gaat. Er daagden bijna tweehonderd fietsers en lopers op. De ploegen met het meeste aantal deelnemers waren DNS België, Isabel, Proximus en Tui.

Het is al de achtste editie van dit fundraising- en netwerkevent. Het was de eerste keer op het circuit van Zolder en werd meteen ook uit gebreid met een loopparcours. De zeven vorige edities onder de naam ‘Bike to Close the Gap’ vonden plaats op de Paterberg.

Er werd in totaal meer dan 10.000 km gefietst op het circuit. Bart Van den Wyngaerd (Cisco) legde in totaal 28 ronden af. Bij de dames was Paulien Van De Velde van Deloitte de snelste.

Bij de lopers was Soumaya Ben Ayad (Isabel) de snelste dame met zes rondjes. Bij de mannen ging Jan Barbé van Auxipress met 8 rondjes voor de laurierkrans.

Close the Gap zorgt voor de circulaire economie op het vlak van ict-materiaal. Het haalt bij ondernemingen computers, laptops en smartphones op die afgeschreven zijn. De toestellen worden volledig gecleaned en vervolgens doorgespeeld aan landen in Afrika of aan minderbedeelde doelgroepen in België.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6378843). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.