Filip Michiels verlaat Computerland

Dit artikel delen:

Na een kleine twee jaar stapt Filip Michiels op bij Computerland als chief operations officer. Hij blijft wel nog tot eind dit jaar aan de slag bij de Waalse NRB-dochter. Michiels werkte zeven jaar als cio bij de reisorganisatie TUI. In 2019 werd hij nog verkozen tot cio van het jaar.

Het nieuws over het vertrek is uitgebracht door Data News en wordt bevestigd door Filip Michiels. Hij kijkt uit naar een cio of cdo-job maar laat alle opties open. Het kan ook een baan worden aan de leverancierszijde.

Michiels woont in Aarschot en begon zijn loopbaan bij Estée Lauder waar hij doorgroeide tot executive manager international information systems. In de winter van 2007 stapte hij over naar HDP&Arista waar hij directeur support systems was tot de zomer van 2011. Na een korte tijd als senior consultant bij Across, werd hij in februari 2012 binnengehaald door Lanxess als head of it. Zeven maanden later kaapte Gateway hem weg als cio. In mei 2014 werd de fervente fietser cio van reisorganisatie TUI om in februari 2021 te verkassen naar NRB.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-25T10:47:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.