Tom Hoogmartens verlaat Netapp voor Arctic Wolf

Dit artikel delen:

Na 13 jaar Netapp kiest Tom Hoogmartens voor het in Europa nog vrij onbekend Amerikaans securitybedrijf Arctic Wolf. Hij wordt er country lead voor België en Luxemburg. Ook collega Stephane Jacobs maakt de overstap.

Tom Hoogmartens had totnogtoe een zeer belangrijke functie bij Netapp waar hij als director enterprise sales verantwoordelijk was voor Belux, de Scandinavische landen en IJsland. Hij begon bij de storageleverancier in 2010 als business development manager en groeide er snel door tot country sales manager en internationaal verkoopsdirecteur. Eerder verdiende hij z’n strepen bij Telindus als marketing manager en later channel en supplier marketing manager. Stephane Jacobs stapt ook over naar Arctic Wolf, als senior sales manager. Hij werkte ruim een decennium bij Netapp.

Arctic Wolf is elf jaar geleden opgericht en biedt een managed detection and response platform. Twee jaar geleden werd in Newcastle het Europees hoofdkwartier gevestigd. De securitydiensten worden via partners aangeboden. Een van de grote klanten is het F1 Bull racing team.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-08T10:15:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.