Snom Benelux heeft nieuwe kanaaldirecteur

Snom Channel director

Stephan Fuchs

Snom, de Duitse fabrikant van professionele en zakelijke ip-telefoons, heeft Stephan Fuchs aangesteld als zijn nieuwe channel director voor België, Nederland en Luxemburg. Fuchs, geboren in Duitsland en opgegroeid in Nederland, is in april begonnen aan zijn nieuwe functie. Zijn werk concentreert zich op de ontwikkeling van het kanaal in de drie landen.

Stephan Fuchs zal het directe aanspreekpunt worden voor distributeurs, vervoerders, ITSP's en partners in de Benelux. Hij is geboren in Duitsland, maar woont sinds zijn derde in Nederland. Hij is vijftien jaar getrouwd en heeft twee kinderen.

De nieuwe kanaaldirecteur Benelux heeft uitgebreide ervaring in de telecommunicatie-industrie en heeft onder andere voor Tomtelecom gewerkt. Hij was tot voor kort als bedrijfsadviseur werkzaam bij Yorus, dat onlangs zijn naam veranderde in Connectivity Factory.

‘Ik ben erg enthousiast over de uitdaging om aan de slag te gaan als kanaaldirecteur en Snom te helpen nog succesvoller te worden in de Benelux. De sleutel hiervoor is het nauwe persoonlijke contact met distributeurs en partners', aldus Fuchs.

Tot nu toe bestond de functie van kanaaldirecteur nog niet in de Benelux. Met deze nieuwe aanstelling onderstreept Snom het belang van een vast lokaal contactpunt voor zijn partners. Zo wil het bedrijf snel en efficiënt reageren op vragen en behoeften. ‘Snom legt sterk de nadruk op lokale aanwezigheid en een gedegen begrip van de markt’, zegt Gernot Sagl, ceo van Snom. ‘Met Stephan Fuchs hebben we voor het eerst een kanaaldirecteur exclusief voor de Benelux. Zijn knowhow zal een beslissende bijdrage leveren aan de nog stevigere verankering van het Snom-merk in de regio.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-03T13:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.