HP komt met ‘groen’ partnerprogramma

HP introduceert zijn HP Amplify Impact-programma. Dat moet het bedrijf helpen bij het ambitieuze doel om tegen 2030 's werelds duurzaamste en eerlijkste technologiebedrijf te zijn.

Amplify Impact omvat drie poten: een programma om partners te beoordelen, een programma om beter met resources om te gaan en een trainingsprogramma. Die onderdelen moeten helpen om de klimaatverandering te counteren, het verbeteren van mensenrechten en sociale rechtvaardigheid en het overbruggen van de digitale kloof. 

Partners die zich aansluiten bij het Amplify Impact-programma werken samen met HP om hun eigen werkwijze te evalueren en maken tegelijkertijd gebruik van de investeringen en initiatieven van het bedrijf. Tegen 2025 wil HP minstens de helft van de partners betrekken bij het vrijwillige programma. Deelnemers zullen worden erkend via certificering en een jaarlijks prijzenprogramma.

Het programma weerspiegelt de veranderende rol van bedrijven in de samenleving, zegt HP. Het concern wil hiermee immers zowel waarde creëren voor zijn aandeelhouders als een betere toekomst opbouwen voor alle belanghebbenden. ‘HP werkt al tientallen jaren aan duurzaamheidsdoelstellingen om positieve veranderingen teweeg te brengen. Het bedrijf wordt dan ook erkend als één van de meest duurzame bedrijven ter wereld en is bij uitstek geschikt om de HP Amplify-partnergemeenschap te ondersteunen met de middelen die hiervoor nodig zijn’, klinkt het. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-16T09:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.