SAP komt met zakelijke apps voor iOS en Mac

SAP brengt meer zakelijke applicaties naar iOS, en voor het eerst ook naar de Mac. Daarnaast wordt Core ML, de on-device machine learning-technologie van Apple, toegevoegd aan de SAP Cloud Platform SDK voor iOS. Dat maakten SAP en Apple bekend tijdens het jaarlijkse SAP-congres Sapphire Now.

Met de volgende versie van de SAP Cloud Platform SDK, die later deze maand verschijnt, kunnen bedrijven iOS-apps ontwikkelen op basis van SAP Leonardo. Machine learning-modellen worden automatisch gedownload naar de iPhone en iPad zodat apps offline kunnen draaien en kunnen dan dynamisch updaten als ze verbinding maken met het SAP Cloud Platform.

SAP heeft zijn populairste mobiele apps voor oplossingen van SAP SuccessFactors en SAP Concur - en SAP Asset Manager - opnieuw ontwikkeld voor iOS. Deze zijn volledig geïntegreerd met de iPhone en iPad. De iOS-ervaring zal ook worden uitgerold naar de bredere applicatieportfolio. Als eerste aan de beurt zijn de SAP Ariba-oplossingen. Daarnaast komen er ook nieuwe apps voor de Apple Macintosh.

‘Steeds meer bedrijven vertrouwen op Apple. Onze klanten waarderen de ongeëvenaarde security en het gebruiksgemak waar iOS om bekendstaat’, zegt Bill McDermott, CEO van SAP. ‘Het biedt ze een superieur platform voor het bouwen van baanbrekende zakelijke applicaties. We hebben een hechte samenwerking met Apple. Deze aankondigingen tonen de commitment van SAP om samen te blijven innoveren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-09T10:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.