Nutanix en Intel bouwen samen innovatielab

Partners handen

Cloudspecialist Nutanix heeft een eigen innovatielab gebouwd, samen met chipbakker Intel. Het lab zal Intels recente innovaties in computerkracht, netwerken en opslag verder uitbouwen met de Nutanix software-stack.

De overeenkomst moet de kracht van de twee bedrijven combineren op het gebied van de hybrid- en multi-cloud en computerkracht voor eindgebruikers. ‘Bij Nutanix kennen we het belang van het creëren van synergie tussen technologische marktleiders. Door dit Innovation Lab met Intel werken we actief aan kritieke projecten om onze klanten beter te helpen, waarbij we op verschillende gebieden al vooruitgang geboekt hebben’, zegt Tarkan Maner, commercieel directeur bij Nutanix.

Nutanix en Intel gaan fysieke labs openen - met zowel toegang on-site als op afstand - om de adoptie van nieuwe Intel-technologie op Nutanix-architectuur mogelijk te maken en te versnellen. ‘De opening van het Innovation Lab met Nutanix is een mooie basis om Intels meest recente en innovatieve technologie te integreren met de Nutanix-stack’, zegt Jason Grebe van Intel. ‘We kijken er naar uit middels deze samenwerking blijvende productprestaties en flexibiliteit te leveren aan onze klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-21T09:09:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.