Mindtree en T-Systems wedden op Microsoft

Handen

Deutsche Telekom en zijn dochter T-Systems gaan hun samenwerking met Microsoft opschroeven. Ook de Indische it-integrator Mindtree kondigt een gelijkaardig initiatief aan. De samenwerkingen richten zich op Microsoft 365 en Microsoft Azure.

Door de cloud- en ai-mogelijkheden van Microsoft te combineren met het Cloud Migration Framework van T-Systems en het netwerk van Deutsche Telekom kunnen de klanten ‘hun productiviteit te verhogen, een flexibelere en veerkrachtigere bedrijfsvoering opbouwen en sneller digitaal innoveren’, klinkt het in een persbericht van T-Systems (een dochter van Deutsche Telekom). 

In het partnership richt T-Systems zich op het helpen van klanten om te profiteren van de voordelen van cloud computing voor kritische bedrijfsprocessen, zoals erp en supply chain management. T-Systems zal klanten bijvoorbeeld helpen bij het verplaatsen van hun SAP-omgevingen naar Microsoft Azure. Zo moeten de security en bedrijfscontinuïteit verhoogd worden en dalen de hardwarekosten. T-Systems biedt klanten ook directe toegang tot de Microsoft cloud via Azure ExpressRoute. Door het openbare internet te omzeilen, worden klanten wendbaarder door snellere connectiviteit om beter in te spelen op regionale compliance-eisen.

Mindtree van zijn kant kondigt aan dat het een nieuwe go-to- market-businessunit opricht die zich op Microsoft focust. De afdelingen zal oplossingen bouwen voor klanten die volledig op Microsoft-tech en -platformen zijn gebaseerd. Mindtree zal ook het Global Azure Experience Centre in Redmond uitbreiden en de Microsoft Excellence Academy inzetten om technische professionals te certificeren op Microsoft Azure.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T10:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.