Win Surface Pro 4 bij Computable Café Challenge

Hints worden via nieuwsbrief gegeven

Microsoft Surface Pro 4

Voor de Computable Café Challenge stelt Nextel in samenwerking met Microsoft een Surface Pro 4 als hoofdprijs beschikbaar.

Computable organiseert tijdens de vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event op 22 en 23 maart 2017 een heuse Challenge in het Computable Café. Deelnemers moeten op basis van grammatica, ict-afkortingen en een rebus naar een woordoplossing puzzelen. De winnaar van de Computable Café Challenge wint een Surface Pro 4, die beschikbaar wordt gesteld door Nextel in samenwerking met Microsoft.

De Computable Café Challenge tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen bestaat uit drie spellen. Bij het eerste spel, Three Character Acronym of kortweg TCA, moeten deelnemers op basis van omschrijvingen bepalen welke technologie of ict-ontwikkeling wordt bedoeld. Deze naam kan worden afgekort in drie letters en één van deze letters is een letter uit het woord dat in dit spel wordt gezocht.

Headline Hunting en Ridiculous Rebus

Het tweede spel, Headline Hunting, is een spel waarin deelnemers letters zoeken in kopregels die boven scoops en artikelen staan die Computable afgelopen jaar publiceerde. In Computable Café worden meerdere van deze koppen opgehangen en op basis van aanwijzingen kunnen hierin letters worden gezocht. Deze letters samen vormen het tweede woord van de eindoplossing.

Het derde en laatste spel is een rebus, dat de naam Ridiculous Rebus heeft meegekregen. Op basis van plaatjes en met gegoochel met letters kan hiermee het laatste woord van de eindoplossing worden samengesteld.

De eindoplossing kan tijdens de vakbeurzen en nabeurs tot en met zondag 26 maart 2017 via de website worden ingezonden. Ongeveer een week na de vakbeurzen maakt Computable de winnaar bekend. Hoofdredacteur William Visterin gaat samen met sponsor Nextel de Microsoft Surface Pro 4 aan de winnaar uitreiken.

Hints via nieuwsbrief

In aanloop naar de Computable Café Challenge gaan we van dinsdag 14 maart tot en met dinsdag 21 maart 2017 in de nieuwsbrief van Computable hints weggeven, waardoor de spellen makkelijker kunnen worden gespeeld. Personen die willen deelnemen aan de Challenge doen er dus verstandig aan om zich te abonneren op onze nieuwsbrief. Dit is gratis. De nieuwsbrief van Computable wordt tijdens werkdagen rond 12.30 uur verstuurd.

Om de Computable Café Challenge op te lossen, en dus kans te maken op de Surface Pro 4 die Nextel en Microsoft beschikbaar stellen, is het voor deelnemers wel noodzakelijk om Computable Café tijdens de ict-vakbeurzen te bezoeken. Bezoek aan Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event in de Brussels Expo is gratis.

In Computable Café worden interessante debatten over security en cloud gevoerd, zijn er discussies over privacy en the war on it-talent en wordt aan het eind van iedere beursdag een pub quiz gehouden. Ook wordt de IT Person of the Year 2016 bekendgemaakt, waar nog vijf kandidaten kans op maken.

Nextel

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel. Kijk voor meer informatie op http://www.nextel.be.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-13T11:46:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.