Duitse Valantic zet voet op Belgische markt

Dit artikel delen:
Duitsland

Advies- en softwarebedrijf Valantic bundelt zijn krachten met het Belgische C-Clear Partners. Hiermee doet Valantic de Belgische markt aan. Bij de deal zijn 75 Belgische medewerkers betrokken.

C-Clear Partners is een strategie- en proces-adviesbedrijf C-Clear Partners, gevestigd in Antwerpen en Limburg. Het heeft als zusterbedrijf Atom Ideas, een online-marketingbedrijf. Het Belgische C-Clear Partners en Atom Ideas, bieden consulting expertise op het gebied van crm-systemen en omnichannel marketing automation op basis van Salesforce-, Veeva- en Microsoft-platformen.

Het samengaan van Valantic met C-Clear Partners en Atom Ideas doet Valantic de Belgische markt betreden. Tegelijk moet het zijn expertise op het gebied van Salesforce CRM en Microsoft Power Platform helpen versterken.

De 75 werknemers van C-Clear Partners en Atom Ideas versterken Valantic in België en Nederland. ‘Samen met het in Nederland gevestigde ISM, een onderdeel van Valantic, kunnen we onze customer experience-activiteiten versterken door geïntegreerde marketing-, commerce- en crm-projecten aan te bieden aan klanten in België, Luxemburg, Nederland en andere Europese landen’, klinkt het.

Door de krachten te bundelen hebben Valantic en C-Clear Partners naar eigen zeggen de weg vrijgemaakt om een Summit Partner te worden, de hoogste Salesforce-certificering.

Het is niet de eerste deal van het Duitse Valantic. In het najaar van vorig jaar nam het het Nederlandse e-commerce- en marketingbureau ISM Ecompany over. Dat was de eerste overname buiten de Duitstalige markt en onderdeel van een groeiplan richting Benelux en Scandinavië. Dat groeiplan krijgt nu in België dus een vervolg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T12:41:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.