HPE kondigt nieuw opslagplatform aan

Hewlett Packard Enterprises

Primera. Zo heet het nieuwe storageplatform dat HPE introduceert. Volgens het bedrijf biedt het een hoge performantie, beschikbaarheid en eenvoud door het gebruik van kunstmatige intelligentie (ai) en machine learning.

Primera maakt gebruik van InfoSight, het ai-platform van HPE. Daarmee worden significante resultaten bereikt, zo claimt het bedrijf. Storagebeheer zou bijvoorbeeld ruim negentig procent minder tijd vergen. Bovendien voorspelt en voorkomt het platform mogelijke problemen en versnelt het de applicatie-performantie.

Primera moet zo een oplossing bieden voor een veelvoorkomende uitdaging voor it-afdelingen: kritieke applicaties uitbrengen die huidige applicaties ondersteunen om de snelheid van de business te verhogen en de flexibiliteit en innovatie te stimuleren. Voor it is het bijna onmogelijk om aan deze eisen te blijven voldoen, omdat ze gebonden blijven aan het beheren, afstemmen en ondersteunen van de infrastructuur. ‘Daardoor wordt flexibiliteit vaak opgeofferd voor betrouwbaarheid’, zegt HPE. ‘Met Primera hoeft dit niet meer.’

Klanten moeten Primera zelf kunnen installeren in minder dan twintig minuten, aldus HPE. Primera kan ook volledige gemanaged ‘as-a-service’ geïmplementeerd worden. De tool wordt standaard geleverd met Proactive Care en een databeschikbaarheidsgarantie van honderd procent. Het heeft een actieve architectuur voor massief parallelisme en multi-node performance. Dit versnelt applicaties, waaronder een 122 procent snellere Oracle-performance. In geval van problemen kijkt het systeem verder dan storage, metd HPE InfoSight dat onderbrekingen in het netwerk, de applicaties of de server laag voorspelt en voorkomt.

Primera is vanaf augustus beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-19T11:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.