ABISS 2016 trekt 278 bezoekers

Computable-expert levert keynote

Abiss

Op donderdag 29 september vond de eerste editie van ABISS plaats. In totaal bezochten 278 professionals het event. Computable-expert Gert Pauwels, internet of things (IoT)-specialist bij Orange, hield een keynote en sprak over het toenemend strategisch belang van IoT bij organisaties.

ABISS staat voor Advanced Business & Industrial Software Summit. Het is naar eigen zeggen in België het eerste congres voor het digitaliseren en integreren van bedrijfsprocessen. 278 professionals kregen informatie bij de veertig exposanten of woonden lezingen bij van maar liefst vijftien sprekers. Zo sprak Computable-expert Gert Pauwels over het toenemend strategisch belang van IoT bij organisaties.

Andere populaire learn sessions waren onder andere de openingssessies van Ulrich Seldeslachts (LSec) en Paul Peeters (Agoria), de sessie omtrent analytics (Yazzoom), de opstart en de mobiliteit van een project (Siemens) en de finale sessie van Erik Dierinck over de transformatie binnen Newtec.

Vice-premier Alexander De Croo zou in zijn keynote vertellen welke vijf prioriteiten België nodig heeft om een status als ‘digital frontrunner’ te realiseren. Hij kon wegens externe omstandigheden de digitale agenda van België echter niet onthullen.

2017

Invent Media, organisator van ABISS, laat weten dat in september 2017 een tweede editie van het congres gaat plaatsvinden. Ze kiezen dan wel voor een ruimere scope. Waar de summit zich nu richtte tot digitaliseren van processen in manufacturing, wordt ABISS 2017 versterkt met Services & Retail.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-06T15:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.