Managed hosting door True

Schneider en Microsoft in zee rond IoT

 

Schneider Electric brengt de cloudtoepassing (de EcoStruxure-architectuur) onder bij Microsoft Azure en gaat HoloLens-technologie gebruiken in de eigen oplossingen.

De klanten van Schneider Electric krijgen voortaan toegang tot verschillende cloud-based-toepassingen van de EcoStruxure-architectuur. Die benut zowel de mogelijkheden van het Azure cloud-platform als de mogelijkheden van de volgende generatie, zoals mixed reality, voor betere besluitvorming, productiviteit en efficiëntie.

Beide bedrijven zullen sneller cloud-based IoT-oplossingen voor alle mogelijke eindgebruikers van Schneider Electric kunnen leveren.

‘Microsofts ervaring op vlak van cloud wordt daarbij gekoppeld aan Schneider Electrics grondige expertise inzake energiebeheer, fabrieken, machines, gebouwen, datacenters en netwerken’, zo klinkt het in een persbericht. ‘Ze geven ondernemingen binnen een brede waaier van markten de kans IoT te gebruiken en zich op die manier van de concurrentie te onderscheiden.’

Het Amerikaanse Seminole County (Florida) gebruikt de technologie al om veilig drinkwater te garanderen voor de 440.000 inwoners. Exploitanten en operatoren krijgen inzage in fabrieksgegevens op mobiele apparaten en kunnen cruciale data binnen enkele minuten ontvangen.

Schneider Electric zal in de toekomst ook HoloLens-technologie inbouwen in zijn procesopzet en -simulatie en in zijn EAM-oplossingen om de mogelijkheden van mixed reality te integreren in industrieel onderhoud. De technologie moet zorgen voor een verhoogde veiligheid en betere prestaties. Ook voor opleidingen ziet het bedrijf mogelijkheden in de HoloLens.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6017618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×